2009-11-06

Pierrefeu ... träningsdagen



Efter några timmars sömn så var det dax att åka ut till banan, och vi var på plats vid 08:30 vilket var lungt då den fria träningen inte skulle börja fören vid 10.

Man var ju lite fundersam på hur man skulle hunna ha en fri träning på 1,5 timmar när det är typ 180 startande, men det funkar de bra för man gick helt enkelt upp och ställde sig och körde, och många bilar var det för då det hela tiden var 20-25 förare som stod och körde vilket fungerade fantastiskt bra.


Här ser man den fulla förarställningen.

Hur som så tänkte vi att det viktigaste just nu var att köra så mycket som möjligt då det var 7 veckor sedan den förra gången som David körde 1/8.
10:00 stod han på förarställningen och han körde i ett sträck tills accen tod slut en timme och 20 minuter senare, och då var han rätt slut själv oxå.
Själva körningen såg väl rätt bra ut, men det var snorhalt på banan under nästan hela tiden då det låg en massa löst damm uppepå. Yannick sa att det skulle bli betydligt bättre under dagen och det var ju bara att hoppas på.



När den fria träningen var slut så körde man 2 omgångar med organiserad träning där man slog ihop 2 heat hela tiden så även här var det många bilar på banan.

I sista träningen var banan helt annolunda och man såg att greppet var betydligt bättre än innan, så vi gick upp på medium Cityblock och bilen gick riktigt bra.
Under 8 minuters körning så hade David alla tider utom 2 liggande mellan 33:00 och 33:80 vilker var sjukt jämnt, men vi har hittat på lite till linför morgonens sista träning för att hitta lite tid att spara ytterligare.
Yannick var överlägsen med 31:90 sedan låg Bayer och David på ungefär samma tid och efter låg sedan Battle och dom andra, helt klart godkänt efter föersta dagen, men det kommer att bli ett sjukt tight race vilket är riktigt kul.



Så här glad är man efter en hel dag med bra körning.

1 kommentar:

micke sa...

lycka till!
Du kommer aldrig att sluta med dina uppercut´s.
Kör så det rycker1
Micke /HRCK